Opis forum
Jedno wielkie kłamstwo no i dobre alibi na wszystko. To co ludzie uważają za miłość, to zaufanie, przyjaźń i wzajemne pożądanie, kiedy się ludzie wreszcie tego nauczą
raczej nigdy ...
milosc to jest jedna z tych rzeczy ktorych nie da sie opisac w prosty sposob. na pewno jest to cos wiecej niz zaufanie, przyjazn i wspolne pozadanie
czy ja wiem ?? a wdg. was co jeszcze ??
milosc jest piekna jak jest szczesliwy ... a jesli ty do kogos cos czujesz a drugo osoba sie przed toba broni to nie jest to przyjemne ... i bardzo boli ...
Ale czasami odosobnienie jest lepsze niż bycie razem. Są sytuacje i chwile, w których trzeba coś zrozumieć. Jeżeli się będzie uparcie dążyć do tego, aby kogoś mieć, będzie się ciągle samotnym. Może nie miałam nigdy chłopaka ale dobrych kilka razy byłam tego bardzo bliska i wiem co nie co na ten temat. A teraz jestem samotna i dobrze mi z tym
Miłość jest taka jaką ją postrzegamy dla mnie to złączone kilka uczyć a dla innych to nieziemskie zjawisko
normalne
Kurde i zastój nam się zrobił a to ma być temat rzeka wymyślcie coś
zastuj sie zrobil i to dosc spory xD
moze wprowadzic jakies watki erotyczne??
Nie no to chyba potrzebne nie będzie po prostu więcej wiary nam trzeba
Toshiro gdybys mial z 10 lat to bym sie zdiwil ze masz taki pomysl ale jak masz osiemnascie .............to chyba normalne(chyba )
No chyba
ale jeszcze potem ktoś na o coś posądzi